Alessi Juicy Salif Citruspers

 Gemiddelde waardering: 4 (3)

Alessi Juicy Salif Citruspers online bestellen

Home > Koken > Alessi Juicy Salif Citruspers

Alessi Juicy Salif Citruspers bestellen? Prijs vergelijk of de Alessi Juicy Salif Citruspers bestellen voor de beste prijs, dan , zoek dan niet verder.

Alessi Juicy Salif Citruspers, uit de categorie Koken van het beroemde merk Alessi, kun je nu op het web kopen via onze website Onestopwinkel.
De goedkoopste Alessi Juicy Salif Citruspers aanbiedingen van alle online webshops hebben wij voor je gevonden bij de volgende webwinkels. Alle in het overzicht genoemde webshops zijn officiele partners van Onestopwinkel. je hebt hier uiteraard, altijd Thuiswinkel Garantie.
Alessi Juicy Salif Citruspers online kopen kan nu vertrouwd en simpel.

Goedkoopste Alessi Juicy Salif Citruspers aanbieding gevonden bij Fonq

Onestopwinkel heeft in alle online shops gezocht en heeft de goedkoopste Alessi Juicy Salif Citruspers aanbieding gevonden bij:

Webshop
Bezorgkosten
Van
Nu voor
Fonq logo afbeelding
0,-
€ 62,-
Alessi Juicy Salif Citruspers Fonq

Alessi Juicy Salif Citruspers product review video

Productnummer: 49168

Schrijf een Alessi Juicy Salif Citruspers review

Schrijf nu een Alessi Juicy Salif Citruspers review of beoordeling en maak kans op een waardebon van €50 !

Schrijf een Alessi Juicy Salif Citruspers review of beoordeling en maak kans op een waardebon van 50 €

 Gemiddelde waardering: 4 (3)

Alessi Juicy Salif Citruspers product reviews

Alessi Juicy Salif Citruspers  -  4  sterren  4 sterren
Margeaux schreef op :
Mooi en handig produkt
Mijn keuze is gevallen voor de Alessi Fruitpers Juicy Salif gekozen omdat ik het een mooi en handig product vind. Deze citruspers gebruik je door de citrusvrucht op de bolle kant te drukken en draaien, het sap dat uit het fruit komt stroomt dan via de punt in het glas. Het is even oefenen, maar dan heb je er ook veel plezier van.
Deze citruspers hoef je eigenlijk niet op te bergen aangezien het tegelijk een design artikel is. Gemaakt door Philippe Starck, een Franse designer.
Ook is de citruspers niet al te groot (H 29 x Ø 14 cm) en gemaakt van RVS, dus geen problemen met roest. Ook is het makkelijk schoon te maken omdat er geen rooster in zit en bij een ‘gewone’ citruspers blijft het lekkerste gedeelte in het rooster hangen maar bij dit product komen de vezels ook gewoon in de sap.
Het enige nadeel, vind ik, is dat de citruspers niet automatisch is en dat je daardoor heel wat kracht moet zetten voor een glaasje sap.

Ik ben onwijs blij dat ik dit product heb gekocht en ik zou het iedereen die van design houdt aanraden.

Dit product krijgt van mij 4 sterren

 4 sterren
Alessi Juicy Salif Citruspers  -  4  sterren  4 sterren
Ricky schreef op :
Mooie en fijne fruitpers
De Alessi Fruitpers Juicy Salif , unieke Citruspers, van Philippe Starck is een echte designklassieker. De fruitpers is 29 x 14 cm groot en kost maar 57,- euro. Hij is heel erg handig te gebruiken en doet het goed. De fruitpers is handmatig dus moet je zelf de citroen rond draaien op de pers. De voordelen van de unieke citroen pers zijn; hij makkelijk te gebruiken en aftewassen, daarna is hij niet al te groot is om op te bergen en natuurlijk ook heel leuk en stijlvol om op hem neer te zetten op de keuken. Het design is speciaal gemaakt zodat het sap van de citroen langs de punt in het glas valt die je er precies onder kan zetten. Deze fruitpers is zeker een aanrader voor als je een handmatige fruitpers nodig hebt.
De Alessi Fruitpers Juicy Salif krijgt drie en n halve ster!!

 4 sterren
Alessi Juicy Salif Citruspers  -  4  sterren  4 sterren
Marc schreef op :
Mooie design citrus pers
De Alessi fruitpers is een design volle fruitpers, hij past heel goed bij mijn keuken dat was ook de reden dat ik hem zo mooi vond en gelijk heb gekocht. De fruitpers ziet er heel apart uit vergeleken met andere soorten fruitpersen. Hij heeft een stoere uitstraling en werkt eigenlijk bijna hetzelfde als een normale fruitpers. Je plaatst een glas onder het punt van de Alessi fruitpers vervolgens pak je een stuk fruit bijvoorbeeld een sinaasappel en begin je met het persen van de sinaasappel . Je zal zien dat het geperste sap naar beneden zal druipen naar het middelste punt van de fruitpers , daar heb je je glas gezet en drupt het sap zo in je glas. Zo gemakkelijk is dat! Veel nadelen zijn er niet echt, een paar kleine minpunten zijn de prijs en de hoogte van de fruitpers maar daar blijft het dan ook bij. Verder is hij geweldig om te gebruiken en staat hij te schitteren in je keuken. Wilt u een mooie fruitpers die een stoer tintje geeft aan uw keuken dan zou ik u hem zeker aanraden, van mij krijgt hij een sterrenwaardering van 4 sterren.
 4 sterren

Online prijzen vergelijken Alessi Juicy Salif Citruspers afbeelding
Alessi Juicy Salif Citruspers

Alessi website
Alessi is van origine een Italiaans bedrijf (Crusinallo, Itali) dat functionele, maar zeer aparte designvoorwerpen ontwerpt en produceert. Alle ontwerpen worden door een internationaal team van gerenommeerde designers ontwikkeld. Een aantal Alessi ontwerpen hebben een echte cultstatus en een plek in musea verworven.

Alessi Juicy Salif Citruspers delen op Facebook, Pinterest of Google+

Vind je de Alessi Juicy Salif Citruspers leuk? Deel hem dan of geef hem een Vind ik leuk via Facebook, Pinterest of Google+.

Pinterest


Alessi Juicy Salif Citruspers
Alessi Juicy Salif Citruspers online kopen via ons webshop overzicht. Bekijk alle Alessi Juicy Salif Citruspers aanbiedingen en lees de Alessi Juicy Salif Citruspers reviews.
Merk: Alessi
Fabrikant: Alessi
Model: Alessi Juicy Salif Citruspers