Inventum PW730BG Personenweegschaal

 Gemiddelde waardering: 4 (1)

Inventum PW730BG Personenweegschaal online bestellen

Home > Body > Inventum PW730BG Personenweegschaal

Inventum PW730BG Personenweegschaal bestellen? Wil je prijzen vergelijken of de Inventum PW730BG Personenweegschaal bestellen voor de laagste prijs, dan , zoek dan niet verder.

Inventum PW730BG Personenweegschaal, uit de categorie Body van het wereldbekende merk Inventum, is nu online te bestellen via onze website Onestopwinkel.
De goedkoopste Inventum PW730BG Personenweegschaal aanbieding bij alle webshops hebben wij voor je gevonden bij de volgende webshops. Alle in het overzicht genoemde online webshops zijn officieŽl partner van Onestopwinkel. je hebt hier zoals je gewend bent, altijd Thuiswinkel Garantie.
Inventum PW730BG Personenweegschaal online bestellen kan nu betrouwbaar en simpel.

Goedkoopste Inventum PW730BG Personenweegschaal aanbieding gevonden bij Fonq

Onestopwinkel heeft in alle online shops gezocht en heeft de goedkoopste Inventum PW730BG Personenweegschaal aanbieding gevonden bij:

Webshop
Bezorgkosten
Van
Nu voor
Fonq logo afbeelding
0,-
€ 54,99
€ 47,55
Inventum PW730BG Personenweegschaal Fonq

Inventum PW730BG Personenweegschaal Video review De Inventum PW730BG Personenweegschaal video review is nog niet beschikbaar Productnummer: 73345

Schrijf een Inventum PW730BG Personenweegschaal review

Schrijf nu een Inventum PW730BG Personenweegschaal review of beoordeling en maak kans op een waardebon van €50 !

Schrijf een Inventum PW730BG Personenweegschaal review of beoordeling en maak kans op een waardebon van 50 €

 Gemiddelde waardering: 4 (1)

Inventum PW730BG Personenweegschaal product reviews

Inventum PW730BG Personenweegschaal  -  4  sterren  4 sterren
Alexandra schreef op :
Duur, maar zijn geld waard
Ik heb dit product een aantal dagen geleden gekocht voor de prijs van Ä49,99 en ik kon de weegschaal niet aan me voorbij laten gaan.
Ik had de weegschaal rond 15.30 besteld, zoals de site had aangegeven zou het morgen in huis zijn en ze kwamen hun belofte na. De gratis verzending was ook zeker een plus puntje. Er was voor mij ook een keuze om achteraf te betalen maar dat leek me wat onhandig.
Ik kreeg de weegschaal binnen en kon niet wachten om het uit te pakken en mezelf te wegen! Ik kon we zien dat dit een goeie weegschaal was want de weging was verassend nauwkeurig wat mij in een manier ook wel tegen viel. Wat mij opviel tijdens het wegen was het mooie blauw verlichte LCS display dat op de weegschaal zat en dat deed me denken aan een aantal voordelen. Ook de klassieke zwarte kleur was mooi en het moderne design zag er spik en span uit!
Het mooie blauw verlichte LCS display kwam heel handig als ik me s\'nachts wilde wegen in het donker om niemand wakker te maken wat natuurlijk niet had gekund als het geen verlicht display was. Ik kwam er ook achter dat de weegschaal zeer en zeer stevig is. De weegschaal is niet kapot te krijgen. Hij is meerdere malen van een paar verdiepingen af gegooid als ik het niet eens was met de weging die het aangaf. Daarom is deze weegschaal zeker aan te raden.
De prijs van deze weegschaal vond ik nog wel aan de hoge kant, maar door alle goeie ervaringen was het zeker mijn geld waard!

 4 sterren

Online prijzen vergelijken Inventum PW730BG Personenweegschaal afbeelding
Inventum PW730BG Personenweegschaal

Inventum PW730BG Personenweegschaal delen op Facebook, Pinterest of Google+

Vind je de Inventum PW730BG Personenweegschaal leuk? Deel hem dan of geef hem een Vind ik leuk via Facebook, Pinterest of Google+.

Pinterest


Inventum PW730BG Personenweegschaal
Inventum PW730BG Personenweegschaal online kopen via ons webshop overzicht. Check de beste Inventum PW730BG Personenweegschaal aanbiedingen en lees alle Inventum PW730BG Personenweegschaal reviews.
Merk: Inventum
Fabrikant: Inventum
Model: Inventum PW730BG Personenweegschaal