Luckies Smartphone Projector 20 Beamer

 Gemiddelde waardering: 4 (1)

Luckies Smartphone Projector 20 Beamer online bestellen

Home > Lifestyle > Luckies Smartphone Projector 20 Beamer

Luckies Smartphone Projector 20 Beamer bestellen? Vergelijk prijzen of wil je de Luckies Smartphone Projector 20 Beamer bestellen voor de laagste prijs, dan ben je op de goede pagina terechtgekomen.

Luckies Smartphone Projector 20 Beamer, uit de categorie Lifestyle van het wereldbekende merk Luckies, kun je nu online kopen via Onestopwinkel.
De goedkoopste Luckies Smartphone Projector 20 Beamer aanbiedingen van alle webshops hebben wij voor je gevonden bij de volgende webwinkels. Alle in het overzicht genoemde online webshops zijn partner van Onestopwinkel. je hebt hier zoals gebruikelijk, altijd Thuiswinkel Garantie.
Luckies Smartphone Projector 20 Beamer online bestellen kan nu betrouwbaar en gemakkelijk.

Goedkoopste Luckies Smartphone Projector 20 Beamer aanbieding gevonden bij Fonq

Onestopwinkel heeft in alle online shops gezocht en heeft de goedkoopste Luckies Smartphone Projector 20 Beamer aanbieding gevonden bij:

Webshop
Bezorgkosten
Van
Nu voor
Fonq logo afbeelding
0,-
€ 29,95
Luckies Smartphone Projector 20 Beamer Fonq

Luckies Smartphone Projector 20 Beamer Video review De Luckies Smartphone Projector 20 Beamer video review is nog niet beschikbaar Productnummer: 163416

Schrijf een Luckies Smartphone Projector 20 Beamer review

Schrijf nu een Luckies Smartphone Projector 20 Beamer review of beoordeling en maak kans op een waardebon van €50 !

Schrijf een Luckies Smartphone Projector 20 Beamer review of beoordeling en maak kans op een waardebon van 50 €

 Gemiddelde waardering: 4 (1)

Luckies Smartphone Projector 20 Beamer product reviews

Luckies Smartphone Projector 20 Beamer  -  4  sterren  4 sterren
Sander schreef op :
Best een gaaf ding!
Dit is de Luckies Smartphone Projector hier mee kan je video’s projecten van je eigen smart Phone op de muur. De video wordt wel 8 keer zo groot geprojecteerd. Het is een erg bijzondere projector, omdat je je smart Phone nergens op aan hoeft te sluiten. Je hoeft hem alleen in de projector te zetten en de video te starten en klaar! Het moet wel heel donker zijn in de ruimte waar je de projector gebruikt. Ook moet je je smart Phone op 100% helderheid zetten dan wordt de video het meest scherp geprojecteerd. Het product werkt snel en handig en je kan het overal mee naar toe nemen. De lens werkt er goed en je hoeft hem niet verder in te stellen
De projector is van karton gemaakt en je moet hem zelf in elkaar zetten. Het is een erg duurzaam product, er zitten geen schadelijke stoffen in en er is geen stroom voor nodig ( behalve voor de smart Phone). Er past een smart Phone in van 8 x 14,5 centimeter dus passen de meeste smart Phones er in.
Mijn mening: ik heb deze projector als cadeautje aan mijn vriendin gegeven. Toen we hem uit gingen testen moest de kamer helemaal donker zijn anders kon maar je heel weinig zien. Het beeld was wel erg scherp en de kleuren zagen er normaal uit. De telefoon blijft goed zitten en je kan hem er makkelijk inschuiven en ook weer makkelijk uitschuiven. Ik vind het product te duur voor wat het inhoud, het is een stuk karton met een glazen lens er in. Aan de binnenkant van de doos staat hoe je hem in elkaar moet zetten. Het is heel simpel te gebruiken en ik raad dit product dus aan.

 4 sterren

Online prijzen vergelijken Luckies Smartphone Projector 20 Beamer afbeelding
Luckies Smartphone Projector 20 Beamer

Luckies logo

Luckies Smartphone Projector 20 Beamer delen op Facebook, Pinterest of Google+

Vind je de Luckies Smartphone Projector 20 Beamer leuk? Deel hem dan of geef hem een Vind ik leuk via Facebook, Pinterest of Google+.

Pinterest


Luckies Smartphone Projector 20 Beamer
Luckies Smartphone Projector 20 Beamer bestellen via ons webshop overzicht. Check alle online Luckies Smartphone Projector 20 Beamer aanbiedingen en lees de Luckies Smartphone Projector 20 Beamer beoordelingen.
Merk: Luckies
Fabrikant: Luckies
Model: Luckies Smartphone Projector 20 Beamer